WIS Communicator

Online schoolcommunicatie richting al uw doelgroepen.

Nodig ons uit Informatiepakket aanvragen
Eenvoudig communiceren met ouders en leerlingen met WIS Communicator

WIS Communicator

Met WIS Communicator kunnen scholen alle communicatiekanalen optimaal inrichten. Eén plek waar alles in een afgeschermde omgeving samenkomt. De ouder heeft direct en eenvoudig inzicht in alle schoolzaken van zijn of haar kind. Van nieuws, cijfers, huiswerk, roosters en inventarisaties tot aan de ontvangen e-mails en facturen.

WIS Communicator faciliteert onderwijsinstellingen met alle communicatiestromen. Eenvoudig en duidelijk voor de ouder.

Online schoolpartner voor meer dan 1 miljoen leerlingen!

Diverse koppelingen mogelijk met reeds bestaande systemen

Binnen WIS Communicator is het presenteren van informatie uit bronsystemen krachtig ingericht. De afgeschermde omgeving zorgt middels de koppelingen voor actuele informatie. Ook Single sign-on oplossingen zijn mogelijk.

WIS Communicator koppelt met SOMtoday WIS Communicator koppelt met Magister WIS Communicator koppelt met Zermelo

1Ouderomgeving

Binnen de afgeschermde omgeving wordt de informatie uit bronsystemen gepresenteerd. Naast de basisinformatie als een uitgebreid cijferoverzicht, roosters en huiswerk zijn er vele andere mogelijkheden voor bijvoorbeeld, nieuws, schoolagenda′s, PTA′s etc. Eén omgeving voor alle schoolzaken.

2Modules

WIS Communicator is een totaal oplossing bestaande uit verschillende inzetbare modules. Middels deze modules worden de juiste communicatiestromen gefaciliteerd binnen de onderwijsinstelling.


3Berichten

Doelgroep specifieke berichten worden verstuurd vanuit WIS Communicator. Middels een koppeling met het bronsysteem kunnen de berichten worden verstuurd naar een specifieke doelgroep.

4PR-website(s)

Het realiseren van een (nieuwe) PR website is één van de mogelijkheden binnen WIS Communicator. In combinatie met wervingspagina′s voor nieuwe leerlingen en een afgeschermde omgeving voor ouders is alles in één huisstijl te realiseren.

Inzichtelijk en online gebruikersbeheer in WIS Communicator

Het communicatieplatform

Stuur eenvoudig e-mail berichten, sms en whatsapp berichten naar de ouders met 100% bereikgarantie. Met WIS Communicator profiteert u van vele voordelen:

  • Eén omgeving voor ouders
  • Afgeschermd en beveiligd
  • Middels koppelingen volledig geautomatiseerd
  • Eenvoudig in gebruik
  • Berichten in huisstijl van de school
  • Berichtenarchief voor de ouders
  • Ontvangen facturen inzichtelijk

Trusted partner van meer dan 500 onderwijsinstellingen in Nederland

Alles vanuit één omgeving te beheren. Het CMS is erg vriendelijk in het gebruik en sluit naadloos aan op het leerlingvolgsysteem. Hendrikjan Rietberg - De Meerwaarde