Team Development

Vacature Front-End Developer (full stack)

 

Wil jij een bijdrage leveren die er echt toe doet, omdat je mee mag denken met zowel techniek als uitvoering? Klinkt werken in een informeel team op een vaste werkplek in het prachtige Gouda jou als muziek in de oren? Dan ga jij je vast en zeker thuis voelen bij WIS!
 
Unieke software
WIS ontwikkelt oplossingen voor het onderwijs, waarbij procesversnelling en webgebaseerde communicatie centraal staan. Het continu verbeteren van de kwaliteit van het product is één van jouw belangrijkste speerpunten.
 
We zijn als WIS altijd bezig om beter te worden in wat we doen. Om onze software naar een hoger niveau te tillen zijn we op zoek naar een Front-End developer.
 
Wat ga je doen
In jouw rol van Front-End-developer werk je aan het bouwen, uitbreiden en onderhouden van onze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met de andere developers, ontwerpers en testers uit jouw scrumteam.
Je brengt complexe processen terug tot eenvoudige componenten en bedenkt creatieve oplossingen voor technische problemen.  Je kunt meedenken in UI vraagstukken en levert je bijdrage in keuzes die hierin gemaakt worden.
Als Front-End-developer speel je ook een belangrijke rol in het delen van kennis. Doordat jij en de collega’s uit je scrumteam altijd elkaars werk testen en reviewen, houden jullie elkaar scherp en blijven jullie elkaar inspireren. Daarbij werk je met moderne ontwikkeltechnieken, zoals Ember.js, Spring Boot en Kubernetes in een scrumteam met gezellige, jonge collega's.
 
Ideaal heb je
 • Minimaal 3-4 jaar ervaring met front-end web-technologieën en de leidende frameworks op dit gebied
 • Een leergierige persoonlijkheid en ben je in staat om nieuwe frameworks en de achterliggende concepten snel eigen te maken
 • Ervaring met Ember.js of vergelijkbare frameworks zoals bijvoorbeeld Angular.
 • Ervaring met test-processen en test-automatisering is een pré
 • Een pragmatische instelling en ben je gewend om te werken in een agile omgeving 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 

Werken bij WIS is kiezen voor een gezonde balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Een cultuur waarin ambitie en nuchterheid samengaan. WIS is trots op de kwaliteit van haar oplossingen en op de expertise en kennis van haar medewerkers. Je kunt bij ons een plezierige, inspirerende en informele sfeer verwachten, waar passie, innovatie en transparantie centraal staan. Daarnaast is het werk zeer interessant. Je werkt namelijk in een innovatieve, klantgerichte omgeving voor zeer uiteenlopende onderwijsinstellingen. We hebben bovendien een flinke groeiambitie en verwachten dat jij met ons meegroeit. WIS maakt onderdeel uit van de ParentPay Group, een internationale speler in software voor ondersteunende onderwijsdiensten. 
 
Wat bieden wij
 • Een salaris tussen de €2.900,- en €4.000,- bruto per maand (bij 40 uur), afhankelijk van kennis en ervaring
 • Beschikking over een laptop en (ook na de Covid-periode) de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. 
 • Een degelijk pensioen
 • Eigen scholingsbudget
 • Leuke teamactiviteiten (zowel vanuit het bedrijf als georganiseerd door je collega's)
 • Een prettige werkomgeving met goede faciliteiten die goed bereikbaar is met zowel de auto als met het OV

 


Kom jij ons team versterken?

Neem contact met ons op via l.visser@wis.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!